El ele verip Afyon'u tanıtalım

HÜRSİAD Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Genelioğlu, ATSO Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, birlik olup daha büyük kitlelere seslerini duyurmak istediklerini belirtirken, el ele verip Afyonkarahisar'ı tanıtalım dedi Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Genelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Zeynep Filya, Ayfer [&hellip]

El ele verip Afyon’u tanıtalım

HÜRSİAD Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Genelioğlu, ATSO Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, birlik olup daha büyük kitlelere seslerini duyurmak istediklerini belirtirken, el ele verip Afyonkarahisar’ı tanıtalım dedi

Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Genelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Zeynep Filya, Ayfer Kocaaslan Zuhal Çalışır’ın yer aldığı ziyarette Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Berna Tokman, İcra Komitesi ve Kurul Üyeleri Funda Güleç, Gönül Ar Güngör, Melek Aktan, Nimet Can Balkan, Şule Çamdere hazır bulundular.
“EL ELE VERELİM, ULUSLAR ARASI DÜZEYDE SESİMİZİ DUYURALIM”
Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Günay Kart, Afyonkarahisar’daki kadın girişimcileri bir araya getirip iş ve ticari hayatlarındaki başarılarını artırmak amacıyla bir araya gelmek istediklerini ve bu sayede de birlik olmak istediklerini ifade etti. Birlik olup daha büyük kitlelere seslerini duyurmak istediklerini belirten Kart, “30 tane üyemiz var, farklı farklı sektörlerden arkadaşlarımız var. Bunların 4 tanesi üniversiteden ve üniversiteden olması bizim için çok önemli ve farklı güç katıyor bize. Bundan dolayı eğitime çok önem veriyoruz. Kendi kurulumuzda eğitimin dışında fuarlara katılıyoruz. Afyonumuzu tanıtabileceğimiz her türlü etkinliğe hazırız. Bizim amacımızda özellikle Afyon’daki kadınlar, hep birlikte bayanlarımız, bir araya gelelim, el ele verelim hatta sadece Afyon’da değil, Türkiye ve uluslar arası sesimizi duyuralım ve Afyonumuzu tanıtalım. Bu arada bize beylerde çok destek veriyor. Onlarında desteği ile sesimizi duyuralım ve Afyonumuzu tanıtalım. Ayrıca yaptığınız ziyaretler bize güç veriyor. Çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var. Özellikle de bayanların bizi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle memnun ediyor” diye konuştu.
“ÜLKENİN YÜZDE 50’Sİ KADIN”
Kadınların iş hayatında ve ticarette erkeklerden daha farklı olmadıklarını belirten HÜRSİAD Kadın Komisyonu Başkanı mimar Zeynep Genelioğlu, “Bayanlar yalnızca maddi değil, orda ki manayı, duyguyu, merhameti daha iyi temsil ediyor ve belki de zarafeti temsil ediyor. Elbette ki kadınların iş hayatında olması benim için çok mutluluk verici bir şey. Ben her yerde kadın eli olması gerektiğini düşüyorum” diye konuştu.
15 üyelerinin olduğunu ve çok yeni bir kurum oldukları ifade eden Genelioğlu, “Nisandan beri faaliyet gösteriyoruz. Bizim de farklı sektörlerden arkadaşlarımız var. Bizim de amacımız fuarlara katılmak, yeni piyasalar bulmak. Mümkün mertebe piyasamızı geliştirmek istiyoruz, bizim de amacımız aynı yani. Sizinde olduğunuzu bilmek bize onur verdi. Artık daha güçlü olarak beraber varız. Bence ülkenin yüzde 50 si kadın ama kadınlar hep bir alt tabaka da kalmış. Son 10 senedir de kadınlar kendilerini gösterip iş hayatına atıldılar. Bunlar bence çok güzel şeyler birlikte iyi şeyler başaracağımıza inanıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme