• Haberler
  • Genel
  • Ekonomiye “onarım”la katkı – Kocatepe Gazetesi

Ekonomiye “onarım”la katkı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye’nin ilk ve tek mini onarım markası Auto King, 43’üncü merkezini Afyonkarahisar’da açtı. Auto King, ‘değiştirmek’ yerine onarım yaparak ekonomiye katkıda bulunuyor Hasar gören araçların hasar gören bölümünü değiştirmek yerine onarım yoluna giden Auto King, Türkiye genelindeki 43’üncü merkezini Afyonkarahisar’da açtı. Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nda İkinci Küçük Sanayi ile Malt Fabrikası arasında yer alan Auto King Afyonkarahisar [&hellip]

Ekonomiye "onarım"la katkı

Türkiye’nin ilk ve tek mini onarım markası Auto King, 43’üncü merkezini Afyonkarahisar’da açtı. Auto King, ‘değiştirmek’ yerine onarım yaparak ekonomiye katkıda bulunuyor

Hasar gören araçların hasar gören bölümünü değiştirmek yerine onarım yoluna giden Auto King, Türkiye genelindeki 43’üncü merkezini Afyonkarahisar’da açtı. Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nda İkinci Küçük Sanayi ile Malt Fabrikası arasında yer alan Auto King Afyonkarahisar Merkezi’nin açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda davetli katıldı.
Merkezin açılışında konuşan Auto King Genel Merkez İş Geliştirme Müdürü Ali Karakoç, Auto King’in Türkiye’nin ilk ve tek mini onarım markası olduğunu belirtti. 1200 sayfalık standartlar bütününün de Auto King tarafından geliştirildiğine dikkat çeken Karakoç, onarım ile Türk ekonomisine büyük bir katkıda bulunduklarını kaydetti. Karakoç, Auto King’in yılda 175 bin adet onarım işlemi yapma kapasitesine sahip olduğunu belirtti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Auto King’in “değiştirmek” yerine “onarım” yolunu tercih etmesiyle bu sektörde bir öncü durumunda olduğunu vurguladı.
Auto King’in Afyonkarahisar’daki merkezinin 2 bin metrekare olduğu bildirildi. (Kocatepe)

Hangi hizmetler veriliyor?

Auto King’te Motorlu taşıt araçlarının kaporta, iç döşeme, ön cam ve plastik aksamlarında oluşan belli ölçüsel limitler içinde kalan küçük ölçekli hasarların, sadece hasarlı bölgenin hızlı ve özel onarım teknikleri ile giderilmesini amaçlayan onarım işlemleri “Mini Onarım” olarak adlandırılıyor.
“Auto King Mobil Parça Onarımı” konsepti toplama, onarım ve teslim aşamalarından oluşan bir onarım servisi süreci olarak nitelendiriliyor.
Hizmet süreci kapsamında motorlu taşıt araçlarının iç ve dış aksamlarından plastik, fiber, deri, vinleks ve alüminyum malzemelerden yapılmış yaklaşık 25 farklı tipte parça Mobil Servis Araçlarınca aracın bulunduğu oto servisinden veya araç sahibinin adresinden alınarak onarıldıktan sonra geri teslim ediliyor.
Motorlu taşıt araçlarında trafik kazaları sonucunda oluşan orta ölçekli kaporta, boya ve mekanik hasarları Servis Merkezlerinde geniş donanımlı ekipman yeterliliği ve teknik kadrosu garantili olarak gideriliyor.

Kalite Belgeli servis

Auto King, Servis Merkezleri ağı vasıtasıyla yenilikçi iş modellerine dayalı onarım ve yenileme hizmetlerini kendine özgü müşteri odaklı hizmet anlayışı ve 1.200 sayfayı bulan ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Standartları ile kurumsal iş ortaklarına ve tüketiciye veriyor.

Eğitim Akademisi de bulunuyor

Auto King Eğitim Akademisi’nde şube ve franchise Servis Merkezlerinin yanı sıra, Servis Merkezleri Ağına yeni katılan Franchisee’lerin idari ve teknik kadroları Kalite Yönetim Sistemi proses, prosedür, talimat ve teknik servis el kitapları çerçevesinde, belirlenen sürelerde teorik ve pratik eğitim görüyor.

Bakmadan Geçme