• Haberler
  • Gündem
  • Ekonomik yatırımlar gözden geçirildi – Kocatepe Gazetesi

Ekonomik yatırımlar gözden geçirildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ekonomik Yatırım Toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlendi. Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yanı sıra işadamları, girişimciler, termal otellerin yöneticileri ve basın mensupları [&hellip]

Afyonkarahisar Ekonomik Yatırım Toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlendi. Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yanı sıra işadamları, girişimciler, termal otellerin yöneticileri ve basın mensupları katıldı.
POTANSİYEL DEĞERLENDİRİLMELİ
Toplantıda konuşan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, kentin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu, ancak bu potansiyeli yeterince değerlendiremediğini müşahade ettiğini söyledi. Afyon’un tanıtılması için kurumsallığa ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Vali Tutulmaz, ‘Bu noktada dernek mi kurulmalı, vakıf mı kurulmalı. Tartışmaya açılır’ dedi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rıfat Yağmur’un sunumunun ardından Afyon’daki işadamları da sorunlarını dile getirdi.
TOPLANTININ AYRINTILARI
YARIN GAZETENİZ KOCATEPE’DE

Bakmadan Geçme