• Haberler
  • Genel
  • “Ekonomideki tahribatı düzelteceğiz” – Kocatepe Gazetesi

“Ekonomideki tahribatı düzelteceğiz” – Kocatepe Gazetesi

MHP Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Mustafa Cihan Paçacı hafta sonu Sandıklı'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı Sırayla MHP Sandıklı İle Başkanlığı, Sandıklı Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kamu-Sen İlçe Temsilciliği ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. MHP Genel sekreteri [&hellip]

"Ekonomideki tahribatı düzelteceğiz"

MHP Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Mustafa Cihan Paçacı hafta sonu Sandıklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı Sırayla MHP Sandıklı İle Başkanlığı, Sandıklı Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kamu-Sen İlçe Temsilciliği ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. MHP Genel sekreteri Cihan Paçacı’ya Afyonkarahisar MHP Milletvekili aday adayları; Dr. Sefa Çetin, Kemalettin Yılmaz, Ramazan Yavuz Deveci, Öncül Kazancı ve Afyon İl Başkan Yardımcısı Bekir Özerdem, Sandıklı MHP Parti Yöneticileri, Belediye Başkanı İsmail Elibol, Kusura Belediye Başkanı Veysel Dündar, Menteş Belediye Başkanı Hasan Uçak, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri eşlik etti.
“Türkiye’de 41 milyon borçlu var”
Sandıklı MHP İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Halil Özdemir MHP Genel Sekreteri Paçacı’ya Sandıklı’nın nüfusu, coğrafi konumu ve seçmen sayısı bakımından Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğu, MHP’nin oylarının Sandıklı’da daha da artırmak için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.Ziyarette soruları yanıtlayan MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 2011 yılı seçim beyannamesinde halkın tümünün sorunlarını çözüm olabilecek maddelerimiz yer alıyor. Bu maddelerin hepsi alt yapısı hazır ve bütün finansal kaynakları önceden ayarlanarak verilmiş vaatlerdir. Türkiye’de 41 milyon insanımızın çeşitli nedenlerle borcu var. İktidar değişirse borçların katlanacağı vaatlerine itibar etmeyin. İnsanlarımızın borçlarını ödeyebilmesi için önce ceplerinde para olması lazım. MHP iktidarında çiftçisinden- emeklisine, memurundan – işçisine kadar her kesimin ekonomik durumunu düzeltecek tedbirler var. Tek başımıza iktidar olduğumuzda ekonomideki tahribatı düzeltecek ve herkesin borcunu ödeyebilmesini sağlayacağız. Bu tahribatı oluşturanları da yüce divana göndereceğiz. 13 Haziran’a kadar tek bir şey söyleyeceğiz “Tek Başına İktidarlık”dedi.
“Sandıklı’yı bilmeyen
insan yoktur”
Genel Sekreter Cihan Paçacı Sandıklı Belediyesi’nde yaptığı konuşmasında; “Çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Kısa zamanda birçok proje imza atmış olmanız bizlere ayrı bir onur vermiştir. Bu çalışmalarınızda şahsınıza ve Meclis Üyelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sandıklı Ülke genelinde kaplıcaları, patatesi ve coğrafi konumu ile tanınmış bir ilçemiz. Türkiye’de çok ilçe var ama, Sandıklı’yı bilmeyen insan yoktur” dedi. Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Parti liderlerinin miting yaptığı Türkiye’deki ender ilçelerden bir tanesiyiz. Bu mitingler sonrası Belediye’de doldurulan hatıra defterine sizlerinde değerli görüşlerinizi almaktan son derece onur duyacağız”dedi.MHP Genel Sekreteri Paçacı’ya verilen hatıra defterini doldurmasından sonra, Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından ilçeye özgü bakır işlemesi ve Yunusemre biblosu hediye edildi.Belediye’den ayrılan Genel Sekreter Paçacı Dereboyu Caddesinde bulunan esnaflar ile selamlaşarak Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Paçacı’ya Başkan Özer tarafından Sandıklı’daki ticaret ve üyeler hakkında bilgiler verildi. Ticaretçinin her geçen gün kan kaybettiğini belirten Başkan Özer’e Genel Sekreter Paçacı bununla ilgili bilgilerin olduğunu ve 2011 seçim beyannamesinde bununla ilgili çözümlerinde yer aldığı belirtildi.

Bakmadan Geçme