• Haberler
  • Gündem
  • 'Ekonomide ve diğer kurumlarda güven ortamı ortadan kalktı'

'Ekonomide ve diğer kurumlarda güven ortamı ortadan kalktı'

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, ekonomide gerçeklikten uzak açıklanan orta vadeli planlar ile yaşanılan birçok sıkıntının, derdin üstüne pembe perdeler çekildiğini belirterek, 'her türlü ticaret durma noktasına geldi. Çünkü insanların gözlerinde umut ışığı kalmadı.' dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk yazılı bir basın açıklaması yaparak, ekonomide yaşanan sıkıntıları eleştirdi.

“HER YEREL SEÇİM DÖNEMİNİN VAZGEÇİLMEZİ ŞEHRİ SÜSLEME İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR”

Zafer haftası ve Motokros etkinliklerinin bitmesi ile herkes tekrar geçim derdine düştüğünü söyleyen Kocatürk, “Tabii bir de yerel seçimler telaşı var. Hepimizin gördüğü ve yaşadığı gibi çalışmalar erken başladı, her yerel seçim döneminin vazgeçilmezi olan kaldırım taşı değiştirme ve kavşaklardaki süs havuzlarının yenilenme işleri son hızla devam ediyor. Çünkü takdir edersiniz ki seçim afişlerindeki yerlerine yetişebilsin. Sonuçta seçimleri son düzlükteki performansların belirlediğini hepimiz biliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

​“EKONOMİDE VE DİĞER KURUMLARDA GÜVEN ORTAMI ORTADAN KALKMIŞTIR”

Ülkenin durumunun yerelden farklı olmadığını ve gerçeklikten uzak açıklanan orta vadeli planlar ile yaşanılan birçok sıkıntının, derdin üstüne pembe perdeler çekildiğini belirten Kocatürk,  “Bugün organize sanayi tesisleri, tarım istihdamı ve yapılmaya çalışılan her türlü ticaret durma noktasına gelmiştir. İşin kötü yanı insanların gözlerinde umut ışığı kalmamıştır. Çünkü artık ekonomide ve diğer kurumlarda güven ortamı ortadan kalkmıştır. Siz istediğiniz kadar sözde güven verici açıklamalarda bulunun sonuçta yarın tam tersi konuşmalar ya da uygulamalar yapmayacağınızdan kimse emin olamaz. Unutulmamalıdır ki söylemler ve eylemlerin aynı olmadığı yerde, söyledikleriniz laf kalabalığından öteye geçemeyecektir. DEVA Partisi kadroları olarak bizler bu ülkenin bugünü ve yarınlarında milletimizle beraber yol yürüyecek, ne olursa olsun yaralarımızı beraber sarmaya devam edeceğiz. Biz halkız, biz çiftçiyiz, emekçiyiz, emekliyiz ve bizler DEVA damlaları olarak hep beraber ülkemizin geleceğinin teminatı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.​”dedi

Bakmadan Geçme