• Haberler
  • Gündem
  • Ekonomi canlandı, ticaret yoğunlaştı – Kocatepe Gazetesi

Ekonomi canlandı, ticaret yoğunlaştı – Kocatepe Gazetesi

Ziraat Katılım Şube Müdürü İbrahim Koçak, Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Teke ve Vakıf Katılım Şube Müdürü Mustafa Dedik ile Vakıf Katılım Şube Pazarlama yetkilisi, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, özellikle katılım bankacılığına vatandaşların yöneliminin arttığını ve bu konuda yeni şubelerin piyasaya girdiğini belirtti. Vali Yıldırım, son [&hellip]

Ziraat Katılım Şube Müdürü İbrahim Koçak, Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Teke ve Vakıf Katılım Şube Müdürü Mustafa Dedik ile Vakıf Katılım Şube Pazarlama yetkilisi, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, özellikle katılım bankacılığına vatandaşların yöneliminin arttığını ve bu konuda yeni şubelerin piyasaya girdiğini belirtti. Vali Yıldırım, son yıllarda ekonominin canlanarak ticaretin yoğunluğunun arttığını kaydederek, “Katılım şubeleri aracılığı ile vatandaşlara gerek katılım bankacılığı, gerekse diğer bankacılık hizmetleri ile esnafa, sanatkarlara ve çiftçilere yeni ufuklar açılacağına inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme