Ekmeleddin Bey tanındıkça oyu artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaretinde Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanındıkça oy oranını artırdığını belirtti CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları'nı ziyaret etti. PROPAGANDAETKİLİ OLUYORZiyarette konuşan Burhan Şenatalar, [&hellip]

Ekmeleddin Bey tanındıkça oyu artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun tanındıkça oy oranını artırdığını belirtti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti.
PROPAGANDA
ETKİLİ OLUYOR
Ziyarette konuşan Burhan Şenatalar, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçileceğine inandığını aktardı. Şenatalar, “Ekmelettin İhsanoğu’nu iyi aydınlattığınız zaman bir de Tayyip Erdoğan’ı iyi aydınlattığınız zaman bizim partilimiz tamam diyor. Ekmelettin Bey tanındıkça yukarıya çıkıyor. Şu anda yapılan çalışmalar ve şu anda yapılan propagandalar eski seçimlere göre daha yüksek getirisi olan çalışmalar. Çünkü eski seçimlerde partiler giriyordu belediye başkan adaylarını az çok tanıyordu seçmen propaganda üzerine çok şey koyamıyordu; bu sefer propaganda üzerine koyabiliyor” ifadelerini kullandı.
NİCELİK DEĞİL NİTELİK ÖNEMLİ
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları da, kentteki gazetelerin ve gazetecilerin durumu hakkında bilgi verdi. Abdioğulları, “Biz şehrimizdeki gazetecilerin sayısını artırmaktansa mevcut gazetecilerimizin niteliklerini artırıcı projeler üretiyoruz. Zafer Kalkınma Ajansı ile, TİKA ile, Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürlüğü ile çeşitli çalışmalar yaptık. Gazetecimizin niteliği ne kadar artarsa, haber için o kadar fikir üretir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme