• Haberler
  • Genel
  • Ekmek arası balığın yeni adresi Mercan Balık Restaurant açıldı

Ekmek arası balığın yeni adresi Mercan Balık Restaurant açıldı

Birçok balık çeşitinin bulunduğu Mercan Balık Restaurant açıldı Ev ve İşyerlerine servisi olan Mercan Restaurantın açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Çığırı, Orhan Kuran, Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Alaattin Çevirim ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından açılışa katılan vatandaşlara ekmek arası balık ikramları [&hellip]

Ekmek arası balığın yeni adresi Mercan Balık Restaurant açıldı

Birçok balık çeşitinin bulunduğu Mercan Balık Restaurant açıldı

Ev ve İşyerlerine servisi olan Mercan Restaurantın açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Çığırı, Orhan Kuran, Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Alaattin Çevirim ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından açılışa katılan vatandaşlara ekmek arası balık ikramları yapıldı.
İşletme sahiplerinden Murat Elbir, “Mahallemizde böyle bir eksik vardı ve tamamlamak için burayı hizmete açtık. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ederiz. İşletmemizde zaman zaman kampanyalarda yaparak halkımıza en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Üniversite öğrencilerine özel kampanyalar yaparak özledikleri lezzeti sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme