Ekim Geçidi Sergisi Açıldı

4. Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Afyonkarahisar sanatsal çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Projesini Gülsün Erbil’in düzenlediği, küratörlüğünü Başak Nakilcioğlu’nun üstlendiği, dördüncü kez düzenlenen Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Açılışı Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Mustafa Karanfil, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanı Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu ve projenin küratörü Başak Nakilcioğlu gerçekleştirdi. 

Ekim Geçidi Sergisi Açıldı

‘KENTTEKİ İŞ BİRLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ’

4. Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi’nde açılış konuşmasını gerçekleştiren AKÜ GSF Dekanı Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, kentteki kültür sanat etkinliklerinde yapılan iş birliklerini önemsediklerini söyledi. Okuyucu, Afyonkarahisar Kent Konseyi’ne ve AFSİAD’a bu serginin açılışında gerçekleştirdikleri iş birliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Ekim Geçidi Sergisi Açıldı

‘CUMHURİYET’E VE ATATÜRK’E SAYGI KAPSAMINDA SERGİ’

4. Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi’nin küratörü olan Başak Nakilcioğlu, gerçekleştirdiği konuşmasında, sergide Cumhuriyet’e ve Mustafa Kemal Atatürk’e saygı kapsamında her katılımcının kendisine özgü sanatıyla gerçekleştirdiği sanatsal ürünlerin gösterildiğini söyledi. 

Ekim Geçidi Sergisi Açıldı

‘GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ’

Dördüncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi’nin açılışında Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Mustafa Karanfil yer aldı. Başkan Vekili Karanfil konuşmasında şunları söyledi: “Afyon’da sosyal ve kültürel faaliyetlere seçimden önce kadın eli değecek demiştik. Bunu iliklerimize kadar da hissediyoruz. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, her alanda destek verdiği gibi sanatsal ve kültürel alanda da desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Ben bu açılışta başkan vekili olmaktan da ayrıca gurur duyuyorum. AFSİAD ve Kent Konseyi’ni böyle bir iş birliği yapmaktan dolayı da tebrik ediyorum. Tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum.” 

Serginin açılışının ardından katılımcılar ve sanatseverler sergiyi gezdi. 4. Afyonkarahisar Ekim Geçidi Sergisi 28 Kasım’a kadar Rıza Çerçel Kültür Ve Sanat Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek.

Ekim Geçidi Sergisi Açıldı

Bakmadan Geçme