“Ek ders ücretleri neden gecikiyor?”

Eğitim-İş Sendikası Başkanı Ümit Kılçar, ek ders ücretlerinin zamanında yatırılmadığını söyledi. Kılçar, “Türkiye’nin her yerinde her ayın ilk haftasında hesaplara yatan ek dersler Afyonkarahisar’da neden ayın 10’undan sonra yatıyor” dedi.ÖĞRETMENLER ZOR DURUMDAKılçar, şöyle devam etti:“Bu durum, öğretmenlerin hayatlarını ciddi biçimde tehdit etmiştir. Nedeni ise o tarihe var olan borçlanmalarıdır. Taksit, senet ve benzeri ödemeleridir. Öğretmenlerimizin [&hellip]

Eğitim-İş Sendikası Başkanı Ümit Kılçar, ek ders ücretlerinin zamanında yatırılmadığını söyledi. Kılçar, “Türkiye’nin her yerinde her ayın ilk haftasında hesaplara yatan ek dersler Afyonkarahisar’da neden ayın 10’undan sonra yatıyor” dedi.
ÖĞRETMENLER ZOR DURUMDA
Kılçar, şöyle devam etti:
“Bu durum, öğretmenlerin hayatlarını ciddi biçimde tehdit etmiştir. Nedeni ise o tarihe var olan borçlanmalarıdır. Taksit, senet ve benzeri ödemeleridir. Öğretmenlerimizin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi hususunda Eğitim-İş Sendikası olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Gecikmeden kimler sorumlu ise görevlerini layıkıyla yapmalarını istiyoruz. Bazı ilçelerde ek ders ücretlerinin yattığına ilişkin duyumlar alıyoruz. Merkezde ise henüz yatmadı, gecikme oluyor. Bu olay, uzun süredir devam ediyor. Bu konuda gerekli işlemleri yapmayanlar hakkında hukuki işlemleri başlatacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme