• Haberler
  • Genel
  • “Eğtim yılı yeni Türkiye idealine yakışsın”

“Eğtim yılı yeni Türkiye idealine yakışsın”

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının Yeni Türkiye idealine yakışır şekilde başlaması gerektiğini açıkladı Şube Başkanı Abdullah Çelik, yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşık 16 milyon 500 bin öğrencinin ve 874 bin öğretmenin sınıflarla buluşmasıyla başlayacağını kaydetti.Abdullah Çelik, ilk defa halkın cumhurbaşkanını seçmesiyle birlikte eski Türkiye defterinin kapanıp, vesayet eksenli eski sorunlar değil, yeni sorumluluklar [&hellip]

"Eğtim yılı yeni Türkiye idealine yakışsın"

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik,
2014-2015 eğitim-öğretim yılının Yeni Türkiye idealine yakışır şekilde başlaması gerektiğini açıkladı

Şube Başkanı Abdullah Çelik, yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşık 16 milyon 500 bin öğrencinin ve 874 bin öğretmenin sınıflarla buluşmasıyla başlayacağını kaydetti.
Abdullah Çelik, ilk defa halkın cumhurbaşkanını seçmesiyle birlikte eski Türkiye defterinin kapanıp, vesayet eksenli eski sorunlar değil, yeni sorumluluklar konuşulmaya başlandığını ifade etti. Çelik; “Yeni hükümetle birlikte yeni dönem, ‘Yeni Türkiye’ ideali ile sloganlaştırılmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı’nda da geçmişten kalan sorunların değil, geleceğe ilişkin sorumlulukların konuşulmasını arzuluyor ve Eğitim-Bir-Sen olarak, sorunlardan arındırılmış bir eğitim öğretim yılı arzumuzu öncelikle dile getiriyoruz. Eğitim-Bir-Sen olarak, başta öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim çalışanlarına ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sorunları bir yıla yayılmış değil, sorunlardan bir dönemde arındırılmış bir yıl diliyor, 62. Hükümet’ten ‘Yeni Türkiye’ idealine uygun adımlar bekliyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme