• Haberler
  • Genel
  • Eğitimler, halkın memnuniyeti için – Kocatepe Gazetesi

Eğitimler, halkın memnuniyeti için – Kocatepe Gazetesi

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, 112 personeline verilen eğitimde, personelin halkın memnuniyeti için çalıştığını belirtti 6’ncı Adlî Vakalarda Maddi Olgulara Yaklaşım Eğitimi ve Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği Eğitimi ile 112 personeline yönelik düzenlenen eğitimler devam ediyor.İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici bu tür eğitimleri önemsediğini ve eğitimlerin ilk gününe mutlaka katılmaya çalıştığını belirterek “Bu vesile [&hellip]

Eğitimler, halkın memnuniyeti için

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, 112
personeline verilen eğitimde, personelin halkın memnuniyeti için çalıştığını belirtti

6’ncı Adlî Vakalarda Maddi Olgulara Yaklaşım Eğitimi ve Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği Eğitimi ile 112 personeline yönelik düzenlenen eğitimler devam ediyor.
İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici bu tür eğitimleri önemsediğini ve eğitimlerin ilk gününe mutlaka katılmaya çalıştığını belirterek “Bu vesile ile hem sizlerle birebir görüşme imkanına kavuşuyor, sizleri daha yakından tanıyor, hem sizler bizlere kurumsal istek ve şikayetlerini iletme imkanını buluyorsunuz” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Yemenici, “Afyonkarahisar, eğitimler ve bu eğitimlere sunduğu imkanlar açısından oldukça iyi bir yerdedir. Eğitmen arkadaşlarımız da bu işlere özveriyle kendilerini verdiler. Sizlerin en iyi eğitimi alması için gayret gösteriyorlar. Eğitmen ve koordinasyon ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerden beklentimiz ise bu çabalara kayıtsız kalmadan en iyi şekilde eğitimleri takip etmeniz ve bunu sahada, vakalara çıktığınız zaman serinkanlılıkla kullanmanız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin en büyük kazanımıdır mutlaka. Bu eğitimlerin geri dönüşünü ancak halkımızın memnuniyeti ile ölçebiliriz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme