Eğitime taze kan Bahçeşehir Koleji

Türkiye'de 130 noktada eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji, Afyonkarahisar'da da açılıyor. 2015-2016 eğitim yılında eğitim vermeye başlayacak Kolej'in irtibat bürosu dün açıldı Afyonkarahisar'daki Eğitim kurumlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bahçeşehir Koleji 2015-2016 eğitim yılında Sahipata Mahallesi'nde kurulacak eğitim kampüsünde hizmete açılacak. Dün açılan irtibat bürosunda konuyla ilgili bilgi veren Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, [&hellip]

Eğitime taze kan Bahçeşehir Koleji

Türkiye’de 130 noktada eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji, Afyonkarahisar’da da açılıyor. 2015-2016 eğitim yılında eğitim vermeye başlayacak Kolej’in irtibat bürosu dün açıldı

Afyonkarahisar’daki Eğitim kurumlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bahçeşehir Koleji 2015-2016 eğitim yılında Sahipata Mahallesi’nde kurulacak eğitim kampüsünde hizmete açılacak. Dün açılan irtibat bürosunda konuyla ilgili bilgi veren Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, son derece modern bir eğitim kampüsü kuracaklarını ve zirvede olmak için Afyonkarahisar’a geldiklerini söyledi. 3 yıl önce gelmeyi planladıklarını ancak doğru eğitim kadrosunu kurmak, doğru insanlarla doğru projeyi kurmak için bu yılı beklediklerini ifade eden Karaaslanlı, 21 yıldır eğitim hayatında hizmet verdiklerini ve Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumu olarak adını yazdırdıklarını sözlerine ekledi.
13 DÖNÜMLÜK KAMPÜS
Bahçeşehir Afyonkarahisar Koleji Kurucularından ve aynı zamanda müdürü Abdullah Taş, 13 dönümlük bir alanda 10 bin 500 metre karelik kapalı alandan oluşan bir okul ve eğitim kampüsü oluşturacaklarını belirterek, 48 derslik olacağını söyledi. 2015-2016 eğitim yılında eğitim hayatına başlayacaklarını sözlerine ekleyen Taş, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümlerinin olacağını anlattı.
Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Bahçeşehir Afyonkarahisar Koleji irtibat bürosunun açılışına Genel Müdür Devrim Karaaslanlı ile birlikte Eğitim ve Öğretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ail Rıza Lüle, Kurumsal İletişim ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ ve kurucular Abdullah Taş, Reha Tütüncü ve Halit Özutku katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme