• Haberler
  • Genel
  • Eğitimdeki seviye yükselmeli – Kocatepe Gazetesi

Eğitimdeki seviye yükselmeli – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Şenol, kentin eğitim seviyesinin yükselmesi için her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ile Türk Eğitim-Sen İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Demirci, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.Ziyaret sırasında konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, ilimiz sendikal [&hellip]

Eğitimdeki seviye yükselmeli

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Şenol, kentin eğitim seviyesinin yükselmesi için her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ile Türk Eğitim-Sen İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Demirci, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, ilimiz sendikal hayatı hakkında bilgiler verirken eğitimdeki seviyenin yükselmesi için Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı olarak gerekli her türlü desteği vereceklerini belirtti.
EĞİTİM İÇİN EL ELE
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise sendikaların önemini vurgulayarak, kişilerin özlük haklarının korunmasında etkili olduklarını vurguladı.
Vali Balkanlıoğlu; “Eğitimin seviyesi sadece okullarla, öğrencilerle, eğitimcilerle değil, toplumun her kesiminin iş birliği içerisinde el ele vererek gerçekleştirecekleri hizmetlerle yükselecektir. Hiç birinin tek başına olumlu etkisi söz konusu olmaz. Bu anlamda sendikaların eğitimde seviyenin yükselmesinde büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu desteğinizden dolayı sizlere teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme