Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimde TGK-GAÜ işbirliği

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar tarafından video konferans ortamında imzalanan işbirliği protokolü ile TGK üye ve çocuklarına yüzde 80 oranında eğitim indirimi yapılması kararlaştırıldı.
TGK antetli kağıdıyla GAÜ’ye yapılacak olan burs başvuruları 2020-2021 döneminde başlayacak ve 7 yıl süre ile yüzde 80’lik indirim geçerli olacak. Youtube’dan canlı yayınlanan imza töreninde eğitim işbirliğinin önemine dikkat çeken TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak basının sorunlarını belirlemede ve çözüm önerileri geliştirmede hassasiyetle çalışıyoruz. Girne Amerikan Üniversitesi ile yapacağımız işbirliğinin, gelecek kuşaklara katkıda bulunacağına yürekten inanıyorum.” dedi.
Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar da, gençlerin gelişmiş ülkeler standartlarında yüksek eğitim alması için üniversitenin kuruluşundan bu yana özveriyle çalıştıklarına ve yatırım yaptıklarına dikkat çekerek, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile yapılan işbirliği protokolünün basına ve üniversiteye katkıda bulunacağını ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti