• Haberler
  • Genel
  • Eğitimde partizanlığın önüne geçilmeli – Kocatepe Gazetesi

Eğitimde partizanlığın önüne geçilmeli – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, milli eğitimde partizanca tutumun önüne geçilmesi gerektiğini belirtti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, milli eğitimde müdür kıyımı yapıldığını söyledi. Aslan, 󈫼 yıldan beri ülkemizi tek başına idare eden AKP hükümeti ve onun zihniyeti, bu süre içerisinde insanlarımızı ayrıştırmakla, ötekileştirmekle, kamplara bölmekle kalmamış, bir düşman cephesi meydana [&hellip]

Eğitimde partizanlığın önüne geçilmeli

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, milli eğitimde partizanca tutumun önüne geçilmesi gerektiğini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, milli eğitimde müdür kıyımı yapıldığını söyledi. Aslan, “12 yıldan beri ülkemizi tek başına idare eden AKP hükümeti ve onun zihniyeti, bu süre içerisinde insanlarımızı ayrıştırmakla, ötekileştirmekle, kamplara bölmekle kalmamış, bir düşman cephesi meydana getirerek sürekli onunla kavga eder durumuna düşmüştür.Bununla kalmayıp, bin yıllık geleneği olan devletimizin, bölünmez bütünlüğünü ve milletimizin de birlik beraberliğini tehlikeye düşürmüştür. Bakanlıklardaki yapmış oldukları kıyımlar, sürgünler, adam kayırmalar, partizanca verilen unvanlar, kendi yandaşlarının iş birliği ile adeta bizden olanlar, olmayanlar düşüncesi ile her alanda belirgin bir şekilde adaletsizliği ön plana çıkaran bu zihniyet en son Milli Eğitim Bakanlığındaki sorup soruşturmadan ben yaptım oldu mantığıyla yaptığı düzenleme ile okul müdürlerini bir anda silip atmış, onca tecrübeyi ve birikimi yok saymıştır. MEB hukuksuzluklar ve adaletsizlikler sadece müdür atamaları ile sınırlı olmayıp öğretmenlere de benzer uygulamalar yapılması konusunda ciddi sıkıntılar yaşanacağı endişesini taşıyoruz. Ülkemizde yüz binleri aşan öğretmen açığı varken atamalar hala yapılmayıp Türkiye de eğitimsiz bir nesil mi yetiştirmek istiyorlar?” dedi.
HUNHARCA KIYIM
Aslan, şöyle devam etti:
“Bu hunharca kıyım, bütün Türkiye’de ve Afyonkarahisar da yaşanmış ve yaşanmaya da devam edecek gibi görünmektedir. İlimizde pek çok okul müdürü bir çırpıda uyduruk bir puanlama yapıyoruz bahanesi ile yukarda izah ettiğimiz gibi partizan ruhu ve anlayışı ile kendi yandaşları ile iş birliği yaparak, okul müdürlerini kıyıma uğratmışlardır. Bu durum son derece vahim, son derece çirkin ve son derece yakışıksızdır. Biz buradan yetkililere soruyoruz, bu işin adaleti, teamülleri, devlet geleneği neresinde vardır?Bu apaçık adam kayırmadır, partizanca hak etmedikleri şekilde kadro işgal etmektir.
Şunu Herkes İyi Bilmelidir ki! Bu yapılan zulüm, kimsenin yanına kar kalmaz, er geç kanun önünde, hukuk önünde hesabı sorulur.
İlimizde okul müdürlerimizin mağdur edilmesinden dolayı meşru zeminlerdeki girişimlerimiz devam edecektir. Daha önceden de geçen hafta da bu konuya temas etmiştik. Sayın Valimizi ve Milli Eğitim Müdürümüzü bu atamaları uygulamamak konusunda göreve çağırıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme