Eğitimde kalite, Doğa ile artacak

İstanbul merkezli Doğa Koleji, Afyonkarahisar'da da açılacak. Akarçay Özel Eğitim Anonim Şirketi tarafından işletilecek ve Eylül 2014'ten itibaren eğitime başlayacak Doğa Koleji'nde kayıtlar bugün başladı. Akarçay Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Avcı, Afyonkarahisar'da eğitim kalitesini artırmak istediklerini belirtti Uygulamalı eğitime önem veren ve 'lider yetiştirme' hedefiyle yola çıkan Doğa Koleji, Afyonkarahisar'da da açılacak. [&hellip]

Eğitimde kalite, Doğa ile artacak

İstanbul merkezli Doğa Koleji, Afyonkarahisar’da da açılacak. Akarçay Özel Eğitim Anonim Şirketi tarafından işletilecek ve Eylül 2014’ten itibaren eğitime başlayacak Doğa Koleji’nde kayıtlar bugün başladı. Akarçay Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Avcı, Afyonkarahisar’da eğitim kalitesini artırmak istediklerini belirtti

Uygulamalı eğitime önem veren ve “lider yetiştirme” hedefiyle yola çıkan Doğa Koleji, Afyonkarahisar’da da açılacak. Akarçay Özel Eğitim A.Ş. tarafından izni alınan Kolej, bugünden itibaren öğrenci kayıtları almaya başlayacak. 2014’ün Eylül ayında ise Doğa Koleji’nin Afyonkarahisar’daki ilk öğrencileriyle eğitime başlayacak.
SANAT SOKAĞI
OLAN OKUL
Akarçay Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Avcı, “Doğa Koloji’nin açılmasıyla Afyonkarahisar, diğer illerden bir adım öne çıkacak. Doğa Koleji, lider öğrenci sistemi ile yürüyor. Öğrenci okulda hem kendini anlatabilecek, hem öğretimi tamamlayabilecek, hem de mutlu olabilecek bir şekilde eğitimini alacak. Afyon Doğa Koleji okulumuzda 10 bin metrekarelik bir kapalı alanımız olacak. Bu okulumuzda Biyoloji Sınıfı, Kimya Sınıfı, Müzik Sınıfı, Satranç Sınıfı, Ekoloji Dersliği, Sanat Sokağı olacak. Okulumuz, 48 dersliğe sahip olacak” dedi.
DİL EĞİTİMİ OLMAZSA OLMAZ
Doğa Koleji’nin tüm şubelerinin belirli standartlara göre eğitim verdiğini hatırlatan Avcı, “Derste eğitimi alırken öğrencinin hem eğlendiği, hem öğrendiği bir sistem uygulanıyor. Dil eğitimi de çok önemli. Öğrencinin yabancı dili yaşayarak öğrenmesini sağlıyoruz. Doğa nesli yetişiyor mesajını vereceğiz. Tamamen uygulama ile birlikte eğitim veriliyor” ifadelerini kullandı.
15 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Öğrencilerin ve velilerin de Doğa Koleji’nden memnun kalacaklarını hatırlatan Avcı, şöyle devam etti:
“Öğrencilerimiz okula giderken de okuldan giderken de mutlu olsun. Yetişen öğrenci topluma faydalı, teknolojiyi iyi kullanan bir kişi olsun. Bunu hedefliyoruz. Afyonkarahisar’ın eğitimdeki yerini biraz daha iyi bir yere getirebilirsek, mutlu olacağız. Anaokuldan liseye kadar öğrenci alacağız. Bu yıl Lise’ye öğrenci alacağız. Özel okula gitme analizi yapıldı. Velilerin bilinçlendiğini düşünüyoruz. Yaklaşık 15 milyon liralık bir yatırım olacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme