• Haberler
  • Genel
  • Eğitimciler, Solak’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Eğitimciler, Solak’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Eğitim alanında faaliyet gösteren iki sendika ve bir dernek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı aynı gün ziyaret etti Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Demirci, Üniversite Temsilcisi Doç. Dr. Hüseyin Ali Yalım ile Üniversite Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Artay Yağcı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü [&hellip]

Eğitimciler, Solak'ı ziyaret etti

Eğitim alanında faaliyet gösteren iki sendika ve bir dernek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı aynı gün ziyaret etti

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Demirci, Üniversite Temsilcisi Doç. Dr. Hüseyin Ali Yalım ile Üniversite Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Artay Yağcı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin üniversite teşkilatına bağlı sendika üyelerinin sorunları dile getirildi. Akademik personelin kadro sorunu ve üyelerin özlük haklarıyla ilgili konuların da ele alındığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Solak çözüm noktasında sorunlarla ilgilenileceğini ifade etti. Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol’a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Aynı gün yapılan bir diğer ziyaret ise Aktif Eğitimciler Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erkan Sivri ile Afyonkarahisar Ümit Gönüllü Eğitimciler Derneği Başkanı Veli Kuru tarafından gerçekleştirildi. Sivri ve Kuru, yürüttükleri proje ve çalışmalarla ilgili Rektör Prof. Dr. Solak’ı bilgilendirirdi. Rektör Solak da nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar ile Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren de her iki ziyarette yer aldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme