• Haberler
  • Spor
  • Eğitimciler basına ders verdi – Kocatepe Gazetesi

Eğitimciler basına ders verdi – Kocatepe Gazetesi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası'na 36 takım katıldı. Turnuvada yapılan eleme maçlarından sonra 1. turda 32 takım yarıştı. 32 takımdan bir üst tura çıkan 16 takım katılmaya hak kazandıkları ikinci tur müsabakalarına başlayacak.1. Tur karşılaşmalarında yer alan Afyonkarahisar Gazetecileri Danışma Derneği ile Eğitim Birsen 1 Nolu Şube karşılaşmasında yaşanan karışıklık [&hellip]

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası’na 36 takım katıldı. Turnuvada yapılan eleme maçlarından sonra 1. turda 32 takım yarıştı. 32 takımdan bir üst tura çıkan 16 takım katılmaya hak kazandıkları ikinci tur müsabakalarına başlayacak.
1. Tur karşılaşmalarında yer alan Afyonkarahisar Gazetecileri Danışma Derneği ile Eğitim Birsen 1 Nolu Şube karşılaşmasında yaşanan karışıklık sonrasında iki takım da Bahar Kupası Tertip Komitesine itiraz etmiş, komite de yapılan değişiklikler sonrasında maçın tekrar oynanmasına karar vermişti. Önceki gün oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçerken Eğitimciler ilk yarıda 1 gol buldu. İlk yarının son anlarında Eğitim-cilerin geliştirdiği atakta Basınsporlu Hayati yüzüne gelen toptan kendini korumak için elini kaldırdı ve top eline çarptı. Hakem Hayati’yi kırmızı kartla oyundan atarken Eğitimcilere de penaltı verdi. Penaltıyı kullanan Eğitimciler bulduğu ikinci golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Eğitimciler ilk ataklarında gol arayışlarını sürdürürken 2 gol daha kaydetti. 4-0 devam eden maçta Basınspor ilk golünü buldu. Eğitimciler farkı 9’a çıkardı ve basın bir gol daha buldu. Maçın sonunda 10-2’lik skorla kazanan Eğitimciler aldığı galibiyetle adını ikinci tura yazdırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme