Eğitimciler Ayazini'de bir araya geldi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu üyeleri Ayazini Beldesi'nde düzenlenen toplantıdan sonra Frig Vadisini gezdi   Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu toplantısı dün İhsaniye İlçesi'nin Ayazini Beldesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya 1 No'lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe temsilcilikleri, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri katıldı. '20 BİN KİLOMETRE YOL KAT ETTİK' Eğitim [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu üyeleri Ayazini Beldesi’nde düzenlenen
toplantıdan sonra Frig Vadisini gezdi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu toplantısı dün İhsaniye İlçesi’nin Ayazini Beldesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe temsilcilikleri, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri katıldı.
“20 BİN KİLOMETRE
YOL KAT ETTİK”
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan toplantıda yaptığı konuşmada, sendika olarak yeni projeler üretmeye başladıklarını söyleyerek, “Eğitim Bir-Sen olarak; projeler üretmeye, üyelerimize ve milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Binlerce öğrencimize ulaşacağımız Ödüllü Kitap Okuma Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizin hediyelerini takdim ettik ve önümüzdeki öğretim yılında yapacağımız yarışmanın protokolünü paydaşlarımızla imzaladık. Okul, kurum, ilçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Son bir buçuk yılda 20 bin kilometre yol kat ettik. Haksızlık ve hukuksuzluk karşısında, üyelerimizin yanında hak ve hukuk mücadelesi vermeye, üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ulaşılmadık, elini sıkmadığımız, derdi ile ilgilenmediğimiz, üyelik davetinde bulunmadığız eğitim çalışanı kalmayana kadar aşkla koşmaya devam edeceğiz. Kapasiteyi artırarak üyelerimize daha iyi hizmet sunma azmiyle çalışmalarımızı pazartesiden itibaren yeni binamızda gerçekleştireceğiz. Mekânları, işyerlerini değerli kılan, içinde üretilen hizmetlerdir. Biz de yeni mekânımızda milletimize, eğitim çalışanlarına, dünya mazlumlarına faydalı olacak çalışmalar yapmanın derdindeyiz.” dedi.
“YENİ UFUKLARA
YOL AÇACAĞIZ”
Arslan sözlerine şöyle devam etti: “Bir emek ve erdemliler hareketi olarak geldiğimiz nokta bir zirve olabilir ama bizim için asla yeterli değildir. Biz zirveden yeni ufuklara yol almaya, birlik ve beraberliğimizi, sayısal büyümemizi daha da muhkemleştirerek, dostluk halkalarına yenilerini ekleyerek, kazanımlarımızı, nitelikli faaliyetlerimizi zenginleştirerek hak ve özgürlük mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bugünlere gelmemizde emeği olan, gece gündüz demeden, canla başla, özveriyle çalışan başta şube yönetimimiz, ilçe temsilcilerimiz, işyeri temsilcilerimiz, disiplin ve denetleme kurulu üyelerimiz olmak üzere bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.” Sendika üyeleri toplantı sonrası Frig Vadisini gezdi.
>>Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme