Eğitimci kadınlar bir arada – Kocatepe Gazetesi

11 Mart Cuma akşamı Uydukent Derya Düğün Salonu’nda organize edilen gecenin açılış konuşmasını Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Arzu İzgördü yaptı.Türk Eğitim-Sen Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Arzu İzgördü, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini, şehit haberi alınmayan, yüreklerin dağlanmadığı bir gün olmadığını belirtti.İzgül şöyle konuştu: “Tüm terör saldırılarını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bizlere bıraktıkları [&hellip]

11 Mart Cuma akşamı Uydukent Derya Düğün Salonu’nda organize edilen gecenin açılış konuşmasını Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Arzu İzgördü yaptı.
Türk Eğitim-Sen Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Arzu İzgördü, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini, şehit haberi alınmayan, yüreklerin dağlanmadığı bir gün olmadığını belirtti.
İzgül şöyle konuştu: “Tüm terör saldırılarını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizlere bıraktıkları emanetlere Türk Eğitim-Sen camiası olarak daima sahip çıkacağımızı bir kere daha belirtiyorum. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur kadın ve kadına verilen değerdir. Bilinçli nesiller bilinçli kadınların elleriyle şekillenmektedir. Buna rağmen kadınlarımızın tacize, tecavüze uğramadığı, çalışan kadının mobinge maruz kalmadığı, özlük hakları nedeniyle sıkıntı yaşamadığı bir gün bile bulunmamaktadır. Unutulmaması gerekir ki kadın haklarıyla kadındır.”
İzgördü’nün hitabından sonra katılımcılara Sosyalog Müjgan Gölcük Yağcı tarafından “Türk Kadınının Kariyer Yükselmesi” adlı konferans verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme