• Haberler
  • Gündem
  • Eğitim yöneticileri Sandıklı’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Eğitim yöneticileri Sandıklı’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı İlçe Millî Eğitim Müdürü Emin Karaosman toplantının açılış konuşmasını yaptı.İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise toplantıda yaptığı konuşmada, Valilik koordinasyonunda yapılan ve müdürlükçe yürütülen projeleri katılımcılara anlattı. EKAP ve 'Değerler Hareketi' projelerinde çalışmaların iyi gittiğini belirten Yalçın “YGS 'de ve LYS'de başarımızı daha iyi mertebelere taşıyalım. TEOG-1 sınavında Türkiye birinciliğini paylaşan 8 öğrencimiz [&hellip]

Sandıklı İlçe Millî Eğitim Müdürü Emin Karaosman toplantının açılış konuşmasını yaptı.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise toplantıda yaptığı konuşmada, Valilik koordinasyonunda yapılan ve müdürlükçe yürütülen projeleri katılımcılara anlattı. EKAP ve “Değerler Hareketi” projelerinde çalışmaların iyi gittiğini belirten Yalçın; “YGS ‘de ve LYS’de başarımızı daha iyi mertebelere taşıyalım. TEOG-1 sınavında Türkiye birinciliğini paylaşan 8 öğrencimiz var. Başarılı öğrencilerimizin birçoğunun EBA ve okullarındaki Destekleme ve Yetiştirme kurslarından yararlandığını gördük. Dileğimiz TEOG-2’de başarımızın daha da artmasıdır” dedi.
Yalçın’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Maarif Müfettişleri Başkanı, Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme