Eğitim programına AKÜ ev sahipliği yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde “Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi Eğitim Programı” düzenlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi ve Veteriner Gastroenteroloji Derneği tarafından organize edilen “Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi Eğitim Programı”, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Eğitmenliğini Doç. Dr. Turan Civelek ile Prof. Dr. Mahmut Ok’un yaptığı prog-rama Ankara, Antalya, Alanya, Muğla, Samsun, Isparta ve Afyonkarahisar’dan [&hellip]

Eğitim programına AKÜ ev sahipliği yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde “Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi Eğitim Programı” düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi ve Veteriner Gastroenteroloji Derneği tarafından organize edilen “Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi Eğitim Programı”, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.
Eğitmenliğini Doç. Dr. Turan Civelek ile Prof. Dr. Mahmut Ok’un yaptığı prog-rama Ankara, Antalya, Alanya, Muğla, Samsun, Isparta ve Afyonkarahisar’dan 10 veteriner hekim katıldı. Başarılı bir ortamda geçen program sonrası katılımcılara resmi onaylı eğitim başarı sertifikaları takdim edildi.
Eğitim programıyla ilgili açıklamada bulunan Veteriner Gastroenteroloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Turan Civelek, meslek içi eğitimin önemine vurgu yaparak, AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Eryavuz’a ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a eğitim programının gerçekleşmesi yönünde verdikleri destek ve katkıları için teşekkür etti. Doç. Dr. Civelek, Veteriner Hekimleri ülke genelinde, özellikle eğitim veren Veteriner Fakülteleri bünyesinde ve mesleki kurum ve kuruluşların desteği ile organize edilen eğitim programlarına katılmaya davet etti. Açılacak programların günceli yakalama ve mesleki gelişimin takibi açısından önemine de değinen Doç. Dr. Civelek, dernek olarak mesleklerinin ve meslektaşlarının yanında olduklarını ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme