• Haberler
  • Genel
  • Eğitim Parkı’ndan Öğrenim Birimi’ne – Kocatepe Gazetesi

Eğitim Parkı’ndan Öğrenim Birimi’ne – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Türkiye genelindeki 52’nci Öğrenim Birimi, Afyonkarahisar’da açıldı Sahipata’daki Eğitim Parkı ile 10 yılda 22 bin 500 çocuğun ders dışında beceri kazanmasını ve sosyalleşmesini sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, artık Öğrenim Birimi ile hizmet verecek. TEGV’in 52’nci Öğrenim Birimi açılış töreni Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali [&hellip]

Eğitim Parkı'ndan Öğrenim Birimi'ne

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Türkiye genelindeki 52’nci Öğrenim Birimi, Afyonkarahisar’da açıldı

Sahipata’daki Eğitim Parkı ile 10 yılda 22 bin 500 çocuğun ders dışında beceri kazanmasını ve sosyalleşmesini sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, artık Öğrenim Birimi ile hizmet verecek. TEGV’in 52’nci Öğrenim Birimi açılış töreni Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile TEGV yöneticileri katıldı.
TEGV Afyonkarahisar Öğrenim Birimi’nde 1 Okuma Adası, 1 Bilişim ve Teknoloji Odası, 1 Etkinlik Odası bulunuyor.
Öğrenim Birimi’nin açılışında konuşan TEGV Yöneticisi Berna Çağatay, “Tahsis süremizin dolması nedeniyle 5 Ağustos 2011 tarihinde buradaki faaliyete son vermiştik. Bölgedeki ilköğretim okullarında çalışmaları sürdürdük. Ekonomik sorunlar aşılabiliyor, siyasi sorunlar aşılabiliyor. Ama eğitim sorunlarını aşmak daha zor olabiliyor” dedi.
Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol da TEGV’in başarılı çalışmalara imza attığını, bu bağlamda Afyonkarahisar’da da faaliyet yürütmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme