'Eğitim Öğretim Yılını Başarıyla Bitiriyoruz'

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 14 Haziran Cuma günü itibariyle Afyonkarahisar'da 141 bin 768 öğrencinin karne alacağını açıkladı. Sünnetci, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başarılarla tamamlandığını belirtti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılsonu nedeniyle mesaj yayınladı.

“HEDEFİMİZ EVLATLARIMIZIN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMELERİ”

Büyük bir heyecan ve umut ile başlanılan 2023-2024 eğitim öğretim yılı başarılarına yenilerini ekleyerek bitirmenin huzur ve gururunun yaşandığını belirten Müdür Sünnetci, “Yeryüzünde bizden sonraya bırakabileceğimiz en etkili mirasımız elbette ki evlatlarımızdır. Onların en iyi şekilde yetiştirilmesi ve hayata kazandırılması amacıyla çıktığımız bu yolda onlarla birlikte yürümek ve hayatlarına dokunmak en büyük hedefimizdir. Bu eğitim öğretim yılında da gerek okullarımızda gerekse okul dışı faaliyetlerimizde tüm eğitim camiası olarak bizler, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz hepimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalıştık ve çabaladık. Bu çalışmalarımızın neticesini de ilerleyen zamanlarda göreceğimize inanıyorum.” dedi.

“AFYON’DA 141 BİN 768 ÖĞRENCİ KARNE ALDI”

Afyonkarahisar’da 14 Haziran 2024 Cuma günü 141 bin 768 öğrencinin karnelerini aldığı bir tatil dönemine girildiğini ifade eden Müdür Sünnetci, “Uzun ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını daha bitirdik. Okullarımızın neşe kaynağı olan öğrencilerimize yaz tatillerini dinlenip, eğlenerek ve farklı sportif, kültürel, fiziksel ve bilişsel aktivitelerle dolu dolu geçirmelerini tavsiye ediyorum. Kıymetli evlatlarımın hepinizi sevgiyle kucaklıyor, güzel yüreklerinizden öpüyorum. Vefakâr öğretmenlerimizin yetiştirdiği pırıl pırıl bir nesil var. Sizler eğitimin temel unsuru olarak ellerinizdeki hamuru en mükemmel şekilde işleyerek şekillendiriyorsunuz ve topluma armağan ediyorsunuz. Eğitim öğretim yılı boyunca güçlü yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder iyi tatiller dilerim.  Öğrencilerimizin gönülleriyle geçirecekleri bir tatil olması temennisi ile eğitimin her kademesinde bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul ve kurum personellerimize, velilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme