• Haberler
  • Genel
  • Eğitim kültür ve sanat şenliğine yoğun ilgi

Eğitim kültür ve sanat şenliğine yoğun ilgi

Afyonkarahisar İffet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılışı yapıldı. Açılışa yoğun ilgi gösterildi Kiler AVM'nin üst katında 14-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şenlikte elde edilecek olan gelirle üniversite öğrencilerine burs verilecek. Sergide elişi, çeyiz, gıda, hat sanatı ve resim çalışmalarına da yer veriliyor.ÇABALAR HAYIR İÇİN Halk oyunları [&hellip]

Eğitim kültür ve sanat şenliğine yoğun ilgi

Afyonkarahisar İffet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılışı yapıldı. Açılışa yoğun ilgi gösterildi

Kiler AVM’nin üst katında 14-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şenlikte elde edilecek olan gelirle üniversite öğrencilerine burs verilecek. Sergide; elişi, çeyiz, gıda, hat sanatı ve resim çalışmalarına da yer veriliyor.
ÇABALAR HAYIR İÇİN
Halk oyunları gösterisinin ardından Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptı. Çoban, güzel bir etkinlik düzenlediği için Afyonkarahisar İffet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine teşekkür etti. Çoban, dernek çalışmalarını gönülden desteklediğini ifade etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu yaptığı konuşmada hayra vesile olanın hayır yapmış gibi olduğunu kaydetti. Balkanlıoğlu; “El emeği ile hazırlanan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin hayra kullanılmasını da çok anlamlı buluyorum. İnşallah bu hayırdan tüm Afyonkarahisarlıların faydalanmasını temenni ediyorum. Şenliğin ve kermesin hem derneğe, hem de Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler tarafından şenliğin ve kermesin açılışı gerçekleştirildi.
GELİR ÖĞRENCİLERE GİDECEK
Vali İrfan Balkanlıoğlu ve katılımcılar, hediyelik çeyiz eşyası alışverişinde bulundular. İffet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasemin Aydoğan şunları söyledi: “Dernek üyeleri ve gönül verenler tarafından bir aydır kermes ve şenlik için çalışılıyor. Kermesimizde hanımların el emeği ile hazırladıkları elişi ürünleri, hediyelik eşyalar, çeyizlik eşyalarda yer alıyor. Satışlardan elde ettiğimiz gelirle üniversitede öğrenimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlayacağız.” Açılış törenine; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, AFSİAD Başkanı Şükrü Demirayak, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme