• Haberler
  • Genel
  • Eğitim kampusü planlamasında ihaleye yaklaşılıyor

Eğitim kampusü planlamasında ihaleye yaklaşılıyor

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, orta öğretim eğitim kampusü için gerekli planlamaları yaptıklarını belirterek ihale aşamasına yaklaşıldığını açıkladı Şahitler Kayası mevkiinde planlanan eğitim kampusü çalışması hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, orta öğretim eğitim kampusü için almaları gereken tüm önlemleri aldıklarını ifade etti. Orta öğretim eğitim kampusü planlamasının yapıldığını söyleyen İl [&hellip]

Eğitim kampusü planlamasında ihaleye yaklaşılıyor

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, orta öğretim eğitim kampusü için gerekli planlamaları yaptıklarını belirterek ihale aşamasına yaklaşıldığını açıkladı

Şahitler Kayası mevkiinde planlanan eğitim kampusü çalışması hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, orta öğretim eğitim kampusü için almaları gereken tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.
Orta öğretim eğitim kampusü planlamasının yapıldığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, yapılan planlamanın Milli Eğitim Bakanlığı’na sunulduğunu belirtti.
Bakanlıktan kendilerine gelen son bilginin ihale aşamasına yakalaşıldığı şeklinde olduğunu bildiren Yalçın; “Sanıyorum önümüzdeki günlerde şifaen edindiğimiz bilgiye göre eğitim kampusu yapılacak illerin Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yapılacağını öğrendik. Konunun söz konusu toplantıda biraz daha netleşeceğini düşünüyoruz. Toplantıda ihalenin ne zaman yapılacağı ya da sürecin nasıl ilerlediği görülecek. Biz şu anda planlamamızı tamamladık, Bakanlığa sunduk. Planlamamız 5-10 bin öğrenci kapasitesine sahip. İhale sürecine yaklaşıldığını biliyoruz. Eğitim kampusleri için proje yarışmaları tamamlanıp sergilendi. Sergilenen projeler arasından bir tanesi seçildi. Bizleri de onun için Ankara’ya davet edecekler.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme