• Haberler
  • Gündem
  • Eğitim-İş kadınları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Eğitim-İş kadınları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Orhan Yıldırım ve sendikanın Genel Sekreteri Ebru Sungar, sendikanın Afyonkarahisar örgütünün kadınlara özel düzenlediği etkinliğe katıldılar.Akşam yemeğinde bir araya gelen eğitimcilere Kadınlar Günü hediyesi olarak Atatürk işlemeli fular hediye edilirken CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman'ın da yer aldığı programda hanımlara parti amblemli havlu hediye edildi. Eğitim-İş Sendikası Genel Sekreteri [&hellip]

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Orhan Yıldırım ve sendikanın Genel Sekreteri Ebru Sungar, sendikanın Afyonkarahisar örgütünün kadınlara özel düzenlediği etkinliğe katıldılar.
Akşam yemeğinde bir araya gelen eğitimcilere Kadınlar Günü hediyesi olarak Atatürk işlemeli fular hediye edilirken CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman’ın da yer aldığı programda hanımlara parti amblemli havlu hediye edildi. Eğitim-İş Sendikası Genel Sekreteri Ebru Sungar, örgütlü mücadelenin önemine değinerek tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Orhan Yıldırım da sendikanın Afyon örgütü ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme