• Haberler
  • Genel
  • Eğitim için proje hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Eğitim için proje hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, eğitim için kapsamlı bir proje geliştireceklerini söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öncülüğünde Kadınana İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü, Öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti. Ziyaret sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, tüm eğitim kurumlarının, eğitimcilerin ve öğrencilerin İlköğretim Haftası'nı kutlarken, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başarılarla [&hellip]

Eğitim için proje hazırlanıyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, eğitim
için kapsamlı bir proje geliştireceklerini söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öncülüğünde Kadınana İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü, Öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, tüm eğitim kurumlarının, eğitimcilerin ve öğrencilerin İlköğretim Haftası’nı kutlarken, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. Eğitim ve öğretim konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gerekli hazırlıkları yaptığını belirten Vali Güner, özellikle taşıma, yakıt ve okula adapte olma çalışmalarının tamamlandığını ve Valilik tarafından organize edilen “Eğitimde Kalitenin İyileştirilmesi Projesi” yani EKİP Projesi ile alt projelerini de kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme