Eğitim Bir-Sen’in yemeğine geniş katılım

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin Garden Kale Otel’deki yemeğine iştirak etti. Yemeğe geniş bir katılım oldu Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Garden Kale Otel’de düzenlediği yemeğe Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Ahmet Gündoğdu, öğretmenlerin ve memurların [&hellip]

Eğitim Bir-Sen'in yemeğine geniş katılım

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin Garden Kale Otel’deki yemeğine iştirak etti. Yemeğe geniş bir katılım oldu

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Garden Kale Otel’de düzenlediği yemeğe Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Ahmet Gündoğdu, öğretmenlerin ve memurların hakkını koruduklarını, bundan sonra da aynı çizgide mücadele edeceklerini bildirdi.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik de Eğitim Bir-Sen’in öğretmenlerin temsilcisi olan, yetkili sendika konumunda olduğunu hatırlattı.
Öte yandan, oteldeki iki salon, sendikanın yemeği için ayrıldı. Yemeğe yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme