Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir-Sen’den veda yemeği

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube yönetimi tayini çıkan İl Milli Eğitim Şube Müdürleri için veda yemeği düzenledi

 

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; Fatih Akçil, Mevlüt Çınar, Musa Dinçgez, Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Yusuf Turhan, Şube Müdürleri Hikmet Tuncer, Ahmet Fevzi Özdemir, Adem Karakelle, Mustafa Koçak, Murat Diktaş, Mustafa Günay, Güngör Ayaz, Hüseyin Beber, Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
Düzenlenen programda konuşan Şube Başkanı Mustafa Arslan, “Eğitim camiası içerisinde çalışan kişilerin ne zaman ve nerede yollarının kesişeceği belli olmaz. Görevini yerine getirmek adına taşın altına elini koyan ve eğitime, şehrimize hizmet üreten yöneticilerimize teşrifleri için teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, “Afyonkarahisar İl Milli Eğitim çalışanları ve sivil toplum kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. İlimizden ayrılacak olan arkadaşlarımıza emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti