Eğitim Bir-Sen’de hedef 4 bin üye

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numalaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, Afyonkarahisar’da 4 bin üye hedeflediklerini söyledi Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubesi’nin Genişletilmiş İş Yeri Temsilcileri –İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Temsilcileri, İl – İlçe Yönetimleri ve İş Yeri Temsilcilerinin [&hellip]

Eğitim Bir-Sen'de hedef 4 bin üye

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numalaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, Afyonkarahisar’da 4 bin üye hedeflediklerini söyledi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubesi’nin Genişletilmiş İş Yeri Temsilcileri –İl Divan Toplantısı; Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Temsilcileri, İl – İlçe Yönetimleri ve İş Yeri Temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi.
Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Abdullah Çelik, “Etkisi ve yetkisiyle güçlü olan Eğitim Bir-Sen’in bu konumunu daha da güçlendirmek için, Afyonkarahisar’da 4000 üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz ve çalışmalara hız veriyoruz” dedi.
Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın da “Başörtüsü, ek ödeme, 4+4+4 eğitim sistemi gibi ve sayamadığımız onlarca büyük kazanımların altında sendikamızın imzasının olması bizim için gurur vericidir” dedi. Yalçın, özellikle başörtüsü konusunda toplanan 12 milyon imza ve sivil itaatsizlik eylemlerinin çözümün odağını oluşturduğunu ve neticede demokrasinin kazandığını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme