Eğitim Bir-Sen, Özgül’ü tercih etti

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi, istişare toplantısını Özgül Termal’de gerçekleştirdi Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkan Yardımcıları Tevfik Öztürk ile Hayrani Genç, Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu’nu ziyaret etti. Öztürk ve Genç, istişare toplantılarını Özgül Termal’de yaptıklarını hizmet kalitesinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti. Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu da hizmet etmek için gayret [&hellip]

Eğitim Bir-Sen, Özgül'ü tercih etti

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi, istişare
toplantısını Özgül Termal’de gerçekleştirdi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şube Başkan Yardımcıları Tevfik Öztürk ile Hayrani Genç, Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu’nu ziyaret etti. Öztürk ve Genç, istişare toplantılarını Özgül Termal’de yaptıklarını; hizmet kalitesinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.
Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu da hizmet etmek için gayret gösterdiklerini kaydetti. Çınaroğlu, “Özgül Termal, ailelerin tercih ettiği bir mekan olmasının yanı sıra artık kongre turizmi için de gözde bir otel olacak. 800 kişilik kongre salonumuz tamamlanmak üzere. Bundan sonraki toplantılarınızda daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme