• Haberler
  • Genel
  • 'Eğitim Bir-Sen Afyon 1 Nolu Şubesi takdiri hak ediyor'

'Eğitim Bir-Sen Afyon 1 Nolu Şubesi takdiri hak ediyor'

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi yönetimi, üyeleri ve öğretmenlerinin yürüttüğü çalışmaların takdir edilmeyi hak ettiğini vurguladı   Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube yeni hizmet binası açılış programı ve 6.Kitap okuma yarışması ödül töreni programlarına katılmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. 'AFYON'DA ÜYELER [&hellip]

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi yönetimi, üyeleri ve öğretmenlerinin yürüttüğü çalışmaların takdir edilmeyi hak ettiğini vurguladı

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube yeni hizmet binası açılış programı ve 6.Kitap okuma yarışması ödül töreni programlarına katılmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.
“AFYON’DA ÜYELER İÇİN
GÜZEL BİR MEKÂN EKLEDİK”
Ali Yalçın, Vali Doçent Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı da ziyaret eden Yalçın, eğitim gündemi ile ildeki eğitim faaliyetlerini değerlendirdi. Ali Yalçın, 6. Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına ilgisi için Metin Yalçın ve ilgililere teşekkür etti. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Ali Yalçın, Afyonkarahisar’ın yeni şube hizmet binası açılışı ve 6. Kitap Okuma Yarışması ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Eğitim-Bir-Sen Afyon 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Aslan’ın şahsında ter akıtmış emektarlarımıza, tüm başkanlarımıza, yönetimlerimize, teşkilatımıza, sendikamızın cansuyu üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu, hareketli ve bereketli olsun inşaalah. Üyelerimiz için hizmet içi eğitim merkezi gibi çalışacak, üyelerimiz kadar şehirde hayırlı çalışmalarda bulunanların da istifade edeceği, mülkiyeti sendikamıza ait yeni hizmet binamızı dualarla açtık. İddiası ve ideali olan teşkilatımız güçlü gelecek için çalışıyor. Elhamdülillah. Şubelerimiz üyelerimizle buluştuğumuz ocağımız, tavır geliştirdiğimiz mutfağımızdır. ‘Şerefü‘l-mekân bi‘l-mekîn’ yani; yerin şerefi, oradaki insan(lar)dan gelir derler büyükler. Üyelerimiz için güzel, üyelerimizle güzel mekânlarımıza bir yenisini daha ekledik Afyon’da.”
“AFYON 1 NOLU ŞUBE VE ÖĞRETMENLERİMİZ TAKDİRİ HAK EDİYORLAR”
Ali Yalçın sözlerini şöyle tamamladı: “Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür şiarından hareketle sadece eleştirme teşkilatı değil, çalışıp, ter akıtıp, örgütlü fedakârlıkla aynı zamanda geliştirme teşkilatıdır Eğitim-Bir-Sen. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Şube Başkanı Mustafa Arslan güzel işler çıkarmaktadır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, kaybedeni olmayan yarışmada ödül alanlar başta olmak üzere katılanları kutluyorum. Afyon’da, şu ana kadar 30.000’e yaklaşan genç ve 50.000’e varan kitap bu çalışmanın/yarışmanın muhatabı oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubemiz ve emek veren adanmış öğretmenlerimiz takdiri hak ediyorlar.”
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme