Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim alan kadın ustalar sertifikalarını aldı

Çobanlar İlçesi’nde önümüzdeki günlerde

Çobanlar İlçesi’nde önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan tekstil fabrikasında çalışacak kadın ustalar kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar

 

Çobanlar Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen ve dünyaca ünlü bir markaya üretim yapacak olan tekstil fabrikasında çoğunluğu kadınlardan oluşan 500 kişi istihdam edilecek. Çok yakında faaliyete geçmesi planlanan tekstil fabrikasında ilk etapta 150-200 civarında işçinin çalışması bekleniyor.
Tekstil fabrikasında görev yapacak kadın ustalar kursları başarıyla bitirerek sertifikalarını aldılar. Kadın ustaların belge töreni için düzenlenen programa, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, İGM Üyesi Cengiz Yıldız, bazı ilçe müdürleri ve kursiyerler katıldı.
Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, söz verdikleri gibi tekstil fabrikasını hizmete açacaklarını belirterek, Çobanlarlı kadınların aile ekonomisine ve ilçeye katkı vermek için canla başla çalıştıklarını söyledi. Başkan Altuntaş, “Fabrikamız en kısa zamanda faaliyete geçecek. Kadın ustalarımızın işlerinde başarılı olacaklarına inanıyorum. Çobanlarımızın önümüzdeki yıllarda Afyonkarahisar’ın önemli ilçeleri arasında yer alacaktır.” dedi.
Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti