Eğirdir, Genç Akrepler'e boyun eğdi

Antalyaspor'un kamp yaptığı Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor U-21 takımı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eğirdirspor'u 2-1 mağlup etti Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde düzenlenen özel karşılaşmada, maçın hakemliğini de iki takımın antrenör ve oyuncuları gerçekleştirdi. İki takımın oyuncularını deneme ve takımın son halini görme fırsatı bulduğu maçta, iki takımın da kırmızı forma ile gelmesi sebebiyle Antalyasporlu [&hellip]

Eğirdir, Genç Akrepler’e boyun eğdi

Antalyaspor’un kamp yaptığı Afyonkarahisar’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor U-21 takımı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eğirdirspor’u 2-1 mağlup etti

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde düzenlenen özel karşılaşmada, maçın hakemliğini de iki takımın antrenör ve oyuncuları gerçekleştirdi. İki takımın oyuncularını deneme ve takımın son halini görme fırsatı bulduğu maçta, iki takımın da kırmızı forma ile gelmesi sebebiyle Antalyasporlu oyuncular formalarının üzerine yeşil ısınma yeleklerinden giydi.
İstekli ve hızlı olduğu görülen genç Kırmızı Beyazlılar, başarılı pas trafiği ile dikkat çekti. Maça hızlı başlayan Isparta temsilcisi ise, gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. 35. dakikada Volkan Bucaklı’nın Antalyaspor U-21’i öne geçiren golü attı. İlk yarı Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda iki takımın daha dengeli bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın 65. dakikasında Eğirdir-spor’dan Burçin maça eşitlik getirdi. Maçın 78. dakikasında ise Antalya-spor U-21 takımı Yunus Emre Turan’ın golü ile bir kez daha öne geçti.
Karşılaşmanın sonunda Antalyaspor U-21 takımı rakibi Eğirdirspor’u 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Eğirdir’de tanıdık isimler var

Afyonkarahisar’da kampa giren Isparta temscilisi Eğirdirspor’da tanıdık isimler yer alıyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Isparta temsilcisi Eğirdirspor Afyonkarahisar’da ikinci etap hazırlıkları için kampa girdi. Afyonkarahisar’da kamp kapsamında hazırlık maçına çıkan Eğirdirspor Antalyaspor’un U-21 takımına karşı oynadığı maçı 2-1’le kaybetti. Eğirdirspor’un başında Sandıklıspor’da görev yapan Antrenör Hakan Hayati Karaca, yardımcı Antrenör Turgut Kul bulunuyor. Sandıklıspor’da ve Afyonspor’da forma giyen Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği futbolculardan Yücel Çakır Eğirdirspor’un savunmasından sorumlu isimlerinden. Geçen sezon AFJET Afyonspor’a ikinci yarıda dahil olan Sercan ise Eğirdirspor’un gol yollarına yardımcı olan isimler arasında bulunuyor. Eğirdirspor ayrıca bu sezon AFJET Afyonspor’un bulunduğu grupta mücadele edecek takımlar arasında yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme