'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Atatürk Anıtı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılında düzenledikleri törende egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının aynı zamanda TBMM açılışının 100. yıl dönümü olduğunu belirtti. Görgöz, Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'nda ki [&hellip]

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Atatürk Anıtı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılında düzenledikleri törende egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının aynı zamanda TBMM açılışının 100. yıl dönümü olduğunu belirtti. Görgöz, Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda ki törene salgın nedeniyle sınırlı sayıda katılımın gerçekleştiğini ifade etti.
MİLLİ EGEMENLİK YOK SAYILDI
“Milli egemenlik yok sayıldı”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 100. yıldönümü kutlamalarına AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmamasının milli egemenliğin yok sayıldığı anlamına geldiğini belirtti. Görgöz, bu yıl ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasının TBMM’nin açılışının 100. yılı olması nedeniyle çok daha büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.
“CEZAEVLERİ SIK SIK DEZENFEKTE EDİLİYOR MU”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, virüs salgınına karşı cezaevi koğuşlarının sık dezenfekte edilmediği hijyen, temizlik malzemeleri olmadığı v.b şikayetleri ilgililerin dikkatine sunduklarını açıkladı.
Görgöz, İnfaz Yasasının çıkmasıyla birlikte yaklaşık 90 bin hükümlü salıverildiğini yasa da ki hukuksuzluklardan söz etmek yerine şu anda cezaevlerinde bulunan tutukluların, hükümlülerin durumlarının sıkıntılı olduğuyla ilgili çok sayıda çağrı ve bilgi aldıklarını belirtti.

Haber

Bakmadan Geçme