Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Egeliler Ankara’da buluştu

EGEM Platformu tarafından 12’incisini

EGEM Platformu tarafından 12’incisini düzenlenen “Egeliler, Birlik ve Beraberlik” kokteyli Ankara’da gerçekleştirildi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yanı sıra birçok yeni ve eski milletvekilinin katıldığı kokteylde EGEM Platformu Dönem Başkanı Halil Apaydın EGEM Platformu’nun çalışmalarını anlattı.
Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti çağdaş ülkelerle yarışır duruma getirmenin sorumluluğu ile çalıştıklarını belirten Apaydın “Bilindiği üzere 10 Kasım da Mustafa Kemal Atatürk’ü andık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak ve çağdaş ülkelerle yarışır duruma getirmek sorumluluğu içinde çalıştığımızı ve çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yine yakın zamanda aramızdan ayrılan ve platformumuzun etkinliklerine katılmış ve destek olmuş Denizli Milletvekilimiz Merhum Kazım Arslan’ı saygıyla anıyorum.” dedi.
Amaçlarını Ege’ye ve Türkiye’ye hizmet etmek olarak açıklayan başkan Apaydın, EGEM Platformu’nun Ege Bölgesi’ni oluşturan Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerinin bir araya gelmesi ile 2005 yılında kurulduğunu sözlerine ekledi.