• Haberler
  • Siyaset
  • Egeli vekillerden Kılıçdaroğlu’na tepki – Kocatepe Gazetesi

Egeli vekillerden Kılıçdaroğlu’na tepki – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Ege Bölgesi Milletvekilleri olarak ortak bildiri imzalayıp Kılıçdaroğlu’nu kınadık ve özür dilemeye davet ettik” dedi. Bildiriye Ali Özkaya’nın yanı sıra Ege Bölgesi milletvekilleri Nihat Zeybekci,  Mustafa Savaş, Şahin Tin, İsmail Bilen, Mustafa Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Alim Tunç, Hatice Özkal, Mehmet Erdem, Mehmet Altay da imza attı.Bildiride [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Ege Bölgesi Milletvekilleri olarak ortak bildiri imzalayıp Kılıçdaroğlu’nu kınadık ve özür dilemeye davet ettik” dedi. Bildiriye Ali Özkaya’nın yanı sıra Ege Bölgesi milletvekilleri Nihat Zeybekci,  Mustafa Savaş, Şahin Tin, İsmail Bilen, Mustafa Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Alim Tunç, Hatice Özkal, Mehmet Erdem, Mehmet Altay da imza attı.
Bildiride şu ifadeler kullanıldı:
“Bizler Ege Bölgesi’nden seçilmiş milletvekilleri olarak Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 5 Nisan 2016 tarihli grup toplantısında, Denizli Milletvekilimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu’na karşı kullandığı ifadelerden dolayı kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme