Ege: Dev projeler hayata geçiyor

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, dernek olarak yürüttükleri çalışmaları anlattı.MERKEZ PROJESİ HAZIRLANACAKAhmet Ege, Türkiye Emekliler Dernek Şubesi olarak on yıl önce hayali kurulan ülke emeklileri için planlanan Jeotermal ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezinin kurulması yönündeki çalışmaların hızlandığını kaydetti. Oruçoğlu Termal Otelin arkasında 23 bin metrekare arsa alımının yapıldığını açıklayan Ahmet Ege, 'En kısa [&hellip]

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, dernek olarak yürüttükleri çalışmaları anlattı.
MERKEZ PROJESİ HAZIRLANACAK
Ahmet Ege, Türkiye Emekliler Dernek Şubesi olarak on yıl önce hayali kurulan ülke emeklileri için planlanan Jeotermal ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezinin kurulması yönündeki çalışmaların hızlandığını kaydetti. Oruçoğlu Termal Otelin arkasında 23 bin metrekare arsa alımının yapıldığını açıklayan Ahmet Ege, “En kısa zamanda projelendirilip hayata geçmesi en büyük sevincimiz olacaktır. Yaşlı ve emekli vatandaşlarımızı arkadaşları, çocukları, eşleri ve torunları ile birlikte vakit geçirip, çay sohbetleri yapabilecekleri Afyon Belediyesi ve Türkiye Emekliler Derneği Afyon Şubesi arasında tutulan protokolle Park Afyon AVM yanındaki Emekliler Lokali en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.
EMEKLİYE RAMAZAN’DA UMRE FIRSATI
Umre yapmak isteyen emekli dernek üyelerinin eş ve çocuklarına faizsiz, taksitli Çiçek Turizmle 38 gün Ramazan Umresi planlandığını belirten Ege, “Umre’ye gitmek isteyenler en kısa zamanda Gökhan Alpata İşhanı 1.Kat No.1 de bulunan derneğimizden geniş bilgi alabilirler. 12 Ay vade 554 TL taksitle, 15 Ay vade 452 TL taksitle, 18 Ay vade 386 TL taksitle, 24 Ay vade 302 TL taksitle Umre seyahatini gerçekleştirebilecekler. Uçuşlar Zafer Havaalanından direk uçuşlu, 80 yaşına kadar da kredi sağlanacak” ifadelerini kullandı.
KONUTLARA NİSAN’DA GEÇİLECEK
Ahmet Ege, 2013 yılında evi olmayan emekliler için TOKİ kanalıyla yapılan 1073 konutun tamamlandığını Nisan ayı içerisinde konutlara geçilebileceğini belirtti. Ege, “Dün gibi hatırlıyorum hayal masal okuyor diyenlere inat başarılmıştır. Tekrar yeni yapılacak evi olmayan emeklimiz için arsa etüt ve alt yapı çalışmalarına başlanmış kısa zamanda talep toplamaya başlanacaktır. Derneğe müracaat etmelerini önemle rica ediyoruz. Bizim elimizden tutan bize destek veren fizik tedavi rehabilitasyon arsasının alınmasında, Zafer mahallesinde yapılan 1073 konutun yapılmasında, etüt çalışması yapılan bin konutluk düşünülen evlerin yapılmasında desteklerini esirgemeyen derneğimizin Manevi Başkanı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a dernek ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Bakmadan Geçme