• Haberler
  • Genel
  • EGAFED, Afyon'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

EGAFED, Afyon'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu 8'inci Olağan Genel Kurulu, Anemon Otel'de gerçekleştirildi Anemon Otel'de düzenlenen Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu 8'inci Olağan Kongresi'ne Federasyon'un temsilcileri katıldı. EGAFED'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Volkan Turgut, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Turgut, 'Çalışma dönemimizde Türkiye'nin ekonomik istikrarını bozacak her türlü olumsuzluğa karşı olduğumuzu beyan [&hellip]

EGAFED, Afyon’da toplandı

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu 8’inci Olağan Genel Kurulu, Anemon Otel’de gerçekleştirildi

Anemon Otel’de düzenlenen Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu 8’inci Olağan Kongresi’ne Federasyon’un temsilcileri katıldı.
EGAFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Volkan Turgut, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Turgut, “Çalışma dönemimizde Türkiye’nin ekonomik istikrarını bozacak her türlü olumsuzluğa karşı olduğumuzu beyan ettik. Yaşanan olumsuz gelişmeler, ülkemize bugüne kadar nasıl bedel ödettirdiyse, şimdi bunlara daha dikkatli ve sorumlu bir gözle bakmamız gerekiyor. Geride kalan 2 yıllık süreçte EGAFED olarak bölgenin sorunlarının gündeme taşımaya ve çözüm noktasında ivediliği sağlamaya çaba gösterdik. Ekonomik istikrar ile birlikte her konuda toplumsal mutabakatın sağlanması gerektiğine vurgu yaparak, yatırım ve istihdama yönelik ekonomik aktivitelerin ancak güvenli ve istikrarlı ortamlarda gerçekleşebileceğini söyledik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme