• Haberler
  • Siyaset
  • 'Efsane hizmetler yeniden gerçekleştirilsin diye çalışıyoruz'

'Efsane hizmetler yeniden gerçekleştirilsin diye çalışıyoruz'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın milli görüşünü, yaptığı yatırımlarını ve sanayileşme ile ilgili attığı adımları anlatarak, 'Erbakan Hocamızın gerçekleştirdiği efsane hizmetler yeniden gerçekleştirilsin diye çalışıyoruz' dedi   Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın haftalık basın toplantısına İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sinanpaşa İlçe Başkanı [&hellip]

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın
milli görüşünü, yaptığı yatırımlarını ve sanayileşme ile ilgili attığı adımları anlatarak, “Erbakan Hocamızın gerçekleştirdiği efsane hizmetler yeniden gerçekleştirilsin diye çalışıyoruz” dedi

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın haftalık basın toplantısına İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sinanpaşa İlçe Başkanı Ramazan Yula katıldı.
“ERBAKAN DEMEK, MİLLİ GÖRÜŞ DEMEK”
Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın milli görüşünü anlatanBaşkan Suna, “Erbakan Hocamızın zihniyetinin temeli Türkiye’de ve tüm dünyada sürdürebilirliğinin ortadan kalkması Cenabı Allah’ın verdiği nimetlerin insanlar arasında adil bir şekilde paylaşılması, ülkemizde ve tüm dünyada nimet ve külfet dengesinin tesis edilmesi, kimsenin üretmeden, emek harcamadan başkalarının sırtından tüketme hakkına ve zenginleşmeye sahip olmaması, gelir ve servet dağılımının adil bir şekilde gerçekleştirilmesi ve paylaşımda adaletin sağlanması. Erbakan Hocamızın, milli görüşün temel prensiplerini yansıtan cümleleri bunlardır. Erbakan demek Milli Görüş demek, milletin hakkını gasp eden, milleti sömüren zihniyete karşı dur demek ve bunun için bu mücadele sırasında gerekirse bedel ödemeye hazır olmak demektir. Erbakan demek paylaşımda adaleti hiçe sayan, biz sizin sırtınızdan zengin olacağız, sizi sömüreceğiz, sizde köleler olarak bizim verdiklerimize razı olacaksınız diyen zihniyete karşı çıkmak, dur demek ve bunun yerine adil bir ekonomik düzeni kurmak demektir.” dedi.
Başkan Suna ayrıca Şubat ayının son haftası Erbakan Haftası olmasından dolayı 27 Şubat’ta ikindi namazı öncesi Yeşil Camide Mevlid-i Şerif programları olduğunu sözlerine ekledi.

Suna, Yula’yı tebrik etti

Başkan Suna, Yeniden Refah Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Ramazan Suna’ya görev yazısını verdikten sonra tebrik etti. Başkan Suna, Yula’ya yapacağı çalışmalardan dolayı şimdiden başarılar diledi.

Bakmadan Geçme