Efiloğlu Anaokulu Afyon lokumunu tanıttı

Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencilerine ülkede yetişen ürünler hakkında daha fazla bilgi vermek, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasını sağlamak amacıyla e-Twinning kapsamında bir proje uygulandı.Proje doğrultusunda Erzincan Hayrettin Paşa İlkokulu ve Afyonkarahisar Emine Efiloğlu Anaokulu koordinatörlüğünde 24 ilin katılımıyla  'Yerli Malı Herkes Bunu Tanıtmalı' projesi düzenlenecek. Projeye göre her okul kendi iline ait meşhur bir ürününü [&hellip]

Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencilerine ülkede yetişen ürünler hakkında daha fazla bilgi vermek, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasını sağlamak amacıyla e-Twinning kapsamında bir proje uygulandı.
Proje doğrultusunda Erzincan Hayrettin Paşa İlkokulu ve Afyonkarahisar Emine Efiloğlu Anaokulu koordinatörlüğünde 24 ilin katılımıyla  “Yerli Malı Herkes Bunu Tanıtmalı” projesi düzenlenecek. Projeye göre her okul kendi iline ait meşhur bir ürününü birbirine gönderecek, Aralık ayının ikinci haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında stantlar hazırlayarak toplanan ürünleri ve ürün broşürlerini okullarında sergileyecek. Emine Efiloğlu Anaokulu’ndan geleneksel Türk tatlısı olarak dünyaya Türklerden yayıldığı bilinen Afyon Lokumunu diğer illerdeki okullara gönderildi. Ayrıca diğer 23 ilden gelen ürünler 18 Aralık Pazartesi günü Emine Efiloğlu Anaokulu’nda stant açılarak sergilenecek.

Bakmadan Geçme