• Haberler
  • Spor
  • Efelerin rakibi Maliye – Kocatepe Gazetesi

Efelerin rakibi Maliye – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 8. haftasında Ankara deplasmanında Maliye Piyango'ya konuk olacak. Güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Afyon Belediye kazanması halinde puanını 10.200'e çıkaracak. Hanesinde 7.200 olan puanına en az 1 puan eklemek isteyen Afyon Belediye 3-2'lik skorla kaybederse 1 puanı alabilir.Ligin 4. haftasında Galatasaray'a [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 8. haftasında Ankara deplasmanında Maliye Piyango’ya konuk olacak. Güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Afyon Belediye kazanması halinde puanını 10.200’e çıkaracak. Hanesinde 7.200 olan puanına en az 1 puan eklemek isteyen Afyon Belediye 3-2’lik skorla kaybederse 1 puanı alabilir.
Ligin 4. haftasında Galatasaray’a evinde 3-2 mağlup olan Maliye, 7. haftada da deplasmanda Halkbank’a 3-1 mağlup oldu.  7 maçta toplamda 2 mağlubiyeti bulanan Maliye Piyango’nun 17.260 puanı var. Afyon Belediye’yi konuk edeceği maçta galibiyeti arayacak olan Maliye ligin 3. sırasında yer alıyor.
Ligde oynadığı 7 maçtan iki galibiyet alan Afyon Belediye kalan 5 maçından mağlubiyet ile ayrıldı. Afyon Belediye’nin Maliye Piyango’ya konuk olacağı maç 2 Aralık Pazar günü Ankara Başkent Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak.

Bakmadan Geçme