• Haberler
  • Spor
  • Efeler'in konuğu Galatasaray – Kocatepe Gazetesi

Efeler'in konuğu Galatasaray – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu Galatasaray'ı konuk edecek. Çalışmalarına hız veren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Galatasaray karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Geçtiğimiz hafta sonu İzmir temsilcisi Arkasspor'a 3-1 mağlup olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu haftayı galibiyetle tamamlayarak üst sıralara doğru yükselmek istiyor. Geçen sezon [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu Galatasaray’ı konuk edecek. Çalışmalarına hız veren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Galatasaray karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Geçtiğimiz hafta sonu İzmir temsilcisi Arkasspor’a 3-1 mağlup olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu haftayı galibiyetle tamamlayarak üst sıralara doğru yükselmek istiyor. Geçen sezon da Galatasaray’ı konuk eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı rakibine 3-0 mağlup olmuştu.
Antrenmanlara başlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı elinden gelen tüm performansı sahaya yansıtarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Kendi seyircisi önünde bu maçı kazanmanın peşinde olan Afyon Belediye, 3 puanla ayrılması halinde puanını 9’a çıkaracak. Afyon Belediye 3-2 galibiyetle kazanırsa hanesine 2 puanla yazılacak ve puanı 8’e çıkacak. Afyon Belediye 3-2 mağlup olursa hanesine 1 puan yazdıracak ve puanını 7‘ye çıkarmış olacak. Afyon Belediye bu maçtan 3-1 ve 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılırsa hanesine puan yazdıramayacak.

Bakmadan Geçme