Efelerin haftası yoğun

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 20. haftasında ertelenen Altekma maçına 10 Şubat'ta çıkacak. 13 Şubat'ta Tokat Belediye Plevne'yi konuk edecek olan Afyon Belediye, 17 Şubat'ta da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak   AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 20. haftasından ertelenen Altekma maçına çıkacak. İzmir'de oynanacak olan maçın [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 20. haftasında ertelenen Altekma maçına 10 Şubat’ta çıkacak. 13 Şubat’ta Tokat Belediye Plevne’yi konuk edecek olan Afyon Belediye, 17 Şubat’ta da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 20. haftasından ertelenen Altekma maçına çıkacak. İzmir’de oynanacak olan maçın hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayan Afyon Belediye, maçtan galibiyet almak istiyor. Ligin 8. sırasında yer alan Altekma’nın 11 galibiyeti ve 35 puanı bulunuyor. Maç 10 Şubat Çarşamba günü İzmir Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak.
13 ŞUBAT’TA TOKAT GELİYOR
Ligin 27. haftasında evinde Tokat Belediye Plevne’yi konuk edecek olan Afyon Belediye, bu maçtan da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Ligin 9. sırasında Tokat Belediye 10 galibiyet ve 32 puana sahip. Afyon Belediye’nin Tokat Belediye Plevne’yi konuk edeceği maç 13 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayacak.
17 ŞUBAT’TA İBB MAÇI VAR
Ligin 28. haftasında da Afyon Belediye, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Afyon Belediye, düşme potasında yer alan rakibini bir kez daha mağlup edebilirse puan üstünlüğünü de elinde bulunduracak.
Afyon Belediye çıkacağı bu üç maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başarırsa, düşme potasından kurtulabilir.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme