Efelerin fikstürü bugün belli oluyor

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının fikstürü bugün belirlenecek. Ankara'da yapılacak olan fikstür çekimi ve istişare toplantısına Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında iki kişilik heyetin katılacağı açıklandı.Fikstür belirleme ve istişare toplantısı öncesinde değerlendirme yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, 'Hayırlı uğurlu olur, [&hellip]

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının fikstürü bugün belirlenecek. Ankara’da yapılacak olan fikstür çekimi ve istişare toplantısına Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında iki kişilik heyetin katılacağı açıklandı.
Fikstür belirleme ve istişare toplantısı öncesinde değerlendirme yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Hayırlı uğurlu olur, inşallah iyi bir kura çekeriz. İyi bir mücadele olmasını ve sakatlıksız bir sezon geçmesini tüm takımlar adına temenni ediyorum” dedi.
EFELER İZMİR’DE MÜSABAYAKA KATILACAK
İzmir’deki Spor Yazarları’nın düzenleyeceği turnuvaya katılacaklarını aktaran Kınay, “Hazırlıklarımız da devam ediyor. İzmir’deki turnuvaya girecek takımlar belli oldu. İzmir’deki Spor Yazarları’nın düzenleyeceği turnuvaya Arkas, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları yer alacak. Büyük ihtimal 14-17 Eylül tarihlerinde yapılması planlanıyor. Ondan önce de bir turnuvaya daha katılmak istiyoruz. Bu şekilde de lige hazır olarak girmek istiyoruz” ifadesine yer verdi.
EFELERİN LİGİNDE
YER ALACAK TAKIMLAR
Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının bu seneki rakipleri Arkas, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank, İnegöl Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor, Maliye Piyango ve Ziraat Bankası olacak.

Bakmadan Geçme