• Haberler
  • Spor
  • Efelerin fikstürü belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Efelerin fikstürü belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Kurum Avukatı Merve İlhan, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Kura çekimine Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımından ise Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay [&hellip]

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Kurum Avukatı Merve İlhan, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Kura çekimine Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımından ise Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay ve Mustafa Türkmen yer aldı.
Açılış konuşmasını yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Geçtiğimiz sezon maç takvimimiz, Avrupa Kupaları programı nedeniyle çok sıkışıktı. Ancak kulüplerimiz bu konuda çok anlayışlı davrandılar. Tekrar tüm kulüplerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezonda FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) ve CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) tarafından bize gönderilen takvim belli oldu. Biz de yeni sezon planlamamızı bu programlara göre yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ’ın ardından söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, kulüp temsilcilerini yeni sezon ve lig statüleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bakmadan Geçme