• Haberler
  • Spor
  • Efeler'in fikstürü belirleniyor – Kocatepe Gazetesi

Efeler'in fikstürü belirleniyor – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor'un fikstürü 5 Eylül Pazartesi günü Ankara'da yapılacak toplantı ile belirlenecek. Kulüplerin voleyboldan sorumlu idarecilerinin katılımının gerektiği toplantıların tarihleri liglere göre farklılık gösteriyor.  1'inci ve 2'nci Liglerin Kura Çekimi toplantısı 2 Eylül Cuma günü Ankara Green Park Hotel'de yapılacak. Saat 11.00'de başlayacak olan fikstür belirleme [&hellip]

2016-17 sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un fikstürü 5 Eylül Pazartesi günü Ankara’da yapılacak toplantı ile belirlenecek. Kulüplerin voleyboldan sorumlu idarecilerinin katılımının gerektiği toplantıların tarihleri liglere göre farklılık gösteriyor.  
1’inci ve 2’nci Liglerin Kura Çekimi toplantısı 2 Eylül Cuma günü Ankara Green Park Hotel’de yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak olan fikstür belirleme toplantısının 16.00’da tamamlanması planlanıyor.
Efeler ve Sultanlar Ligi kura çekimi toplantısı 5 Eylül Pazartesi günü yine Ankara Green Park Hotel’de yapılacak. Bu iki ligin toplantı programı 13.30’da verilen yemekle başlayacak. Kura çekimine 15.00’debaşlanacak olan toplantının ise saat 17.00 gibi tamamlanması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme