• Haberler
  • Genel
  • EFELERE tecrübeli takviye – Kocatepe Gazetesi

EFELERE tecrübeli takviye – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce de Düzce Belediyespor forması giyen tecrübeli smaçör Onur Çapan ile 2019-2020 sezonu için Afyon Belediye ile el sıkıştı.1886 doğumlu Onur Çapan kariyerinde İTÜ, Halkbankas, Galatasaray, Polis Akademisi, Gümüşhane Torul, İnegöl takımlarında oynadı. Yurtdışı tecrübesi de bulunan Çapan [&hellip]

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce de Düzce Belediyespor forması giyen tecrübeli smaçör Onur Çapan ile 2019-2020 sezonu için Afyon Belediye ile el sıkıştı.
1886 doğumlu Onur Çapan kariyerinde İTÜ, Halkbankas, Galatasaray, Polis Akademisi, Gümüşhane Torul, İnegöl takımlarında oynadı. Yurtdışı tecrübesi de bulunan Çapan Romanya’nın Universiteta Napoca Cluj, Lübnan’ın Machall Kousba, Irak’ın South Gas Sporting ve Al Nida takımlarında yer aldı. 2.00 boyunda Çapan bu sezon Afyon Belediye’nin başarısı için ter dökecek.

Bakmadan Geçme